Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси за DCP продукти и материали. Научете повече за нашите строителни продукти и материали в секцията ЧЗВ или задайте въпрос на нашия екип от експерти.

Имаме многогодишен опит в предоставянето на строителни материали за жилищни, обществени и индустриални обекти в целия свят. Как можем да ви помогнем?

Имам нужда от техническа поддръжка или предложение за продукт.

Моля, намерете най-близкия си офис на DCP или се свържете с нас, като изпратите формуляра на този уебсайт. Можете също да ни намерите в социалните медии чрез LinkedIn или Facebook.

 

Как да получа технически лист с данни (TDS) и информационен лист за безопасност на материалите (MSDS) за даден продукт?

Въведете продукта в полето за търсене и изтеглете TDS или MSDS от страницата на продукта или отидете в нашия раздел за изтегляне.

 

Как мога да купя DCP продукти?

Можете да се обадите на най -близкия си офис на DCP или да се свържете през секцията за контакти. Можете също да ни изпратите съобщение чрез LinkedIn или Facebook.

Как мога да разбера повече информация за конкретен продукт?

Просто въведете името на продукта в полето за търсене на нашия уебсайт.

Къде мога да науча повече за DCP продуктите?

Можете да научите повече за нашите продукти, като разгледате секцията за продукти на нашия уебсайт или като се свържете с най-близкия офис на DCP. Можете да намерите налични места в нашия раздел Контакти.

Не намирам това, което търся?

Ако не можете да намерите нещо или имате конкретна заявка, ще ви е необходима подкрепа от нашите експерти. Моля, свържете се с нас тук.