Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
За DCP

Запознайте се с Don Construction Products

Ние в Don Construction Products сме производители на строителни материали, с богат опит в разработването, производството и маркетинга на материали за строителството и строителната индустрия по целия свят.

Иновациите са една от основите на компанията и, тъй като за първи път започнахме да разработваме хидроизолационни материали и химически строителни продукти през 1927 г., ние продължихме да изследваме, развиваме и произвеждаме стотици иновативни строителни продукти.

Днес Don Construction Products (по -известни като DCP), с почти 100 години глобален опит в производството на строителни материали, има клонове в Северна Америка, Европа, Африка, Близкия Изток и Азия. Имаме 15 производствени фабрики и дистрибуторска мрежа в над 35 страни.

Седалището на DCP Group се намира в Хейвърхил в Съфолк, Великобритания.

Пълна гама от строителни продукти

През годините DCP придобива други, добре известни, марки строителни продукти като GRAB Resins, Ayla Construction Chemicals, Everlac и Sports Coatings Ltd. Ние сме много горди, че сме изградили солидна група за строителни материали с богата гама от продукти. DCP Construction Products се грижи за нашите 4 основни бизнес единици:

  • Бетон и циментови технологии
  • Подземни строителни технологии
  • Строителни материали за специфични проекти
  • Строителни довършителни продукти

Здраве, безопасност и околна среда

DCP приема здравето и безопасността на своя персонал, своите клиенти и планетата, на която живеем, много сериозно. Ние се ангажираме да гарантираме, че нашите продукти се произвеждат и използват безопасно, че те не причиняват вреда на здравето и че са екологични, както и технологично издържани.

DCP се ангажира:

Да направи всичко възможно, за да предотврати злополуки, наранявания и влошаване на здравето, свързани с работата.
Да спазва и практически надвишава приложимото законодателство, приетите кодекси на практиката и други изисквания.
Когато няма такива, да задава и се придържа към строги стандарти въз основа на най -добрите практики на DCP.
Активно включва и насърчава всички служители в постигането на целите на DCP.
Назначава компетентни хора, които да помогнат за изпълнение на законови задължения, включително външни проверки за спазване на мерките за безопасност.

Осигуряване на качеството

Като пионери в индустрията за производство на строителни материали, ние сме посветени не само на разработването на иновативни продукти, но и на производството на строителни материали с най -високо качество.

Това са някои от системите, които имаме, за да гарантираме, че сме в състояние да предложим осигуряване на качество на всички наши строителни продукти.

Напълно оборудвани лаборатории за научноизследователска и развойна дейност, обхващащи различни климатични условия и приложения.
Непрекъснати дейности за научноизследователска и развойна дейност, осигуряващи водеща пазарна позиция и пълна продуктова гама.
Силен ангажимент за въвеждането на нови иновативни продукти на пазара.
Възможност за адаптиране на строителните продукти, за да отговарят на местните условия на околната среда, като същевременно поддържат правилните резултати от продукта.
Текуща оценка на производителността на продукта и сравнения със стандарти.
Постоянно модернизиране на продуктите чрез инженеринг на разходите и въвеждане на нови суровини.

Ангажимент към околната среда

В DCP винаги сме били ангажирани да произвеждаме строителни материали по начин, който не повлиява на околната среда. Ние сме в състояние да управляваме производствени съоръжения в близост до жилищните райони заради ниския ни въглероден отпечатък и ниски емисии на прах. Нашият ангажимент към околната среда е безрезервен, защото разбираме, че жилищните райони са нашите домове.

Именно този ангажимент дава възможност на DCP да отговаря на строгите екологични разпоредби, които съществуват в жилищните райони и да гарантира, че нашите компании и нашите продукти не нанасят вреда.

Основните ценности на DCP

Don Construction Products нараства феноменално през миналия век. Ние проучихме и разработихме стотици иновативни строителни продукти, добавихме добре известни марки за строителни материали към нашата компания и станахме основен играч в световната индустрия за строителни материали.

 

DCP е известен със своите иновации и решаване на проблеми. Нашите най-съвременни производствени съоръжения, съчетани с цялостна система за осигуряване на качество, осигуряват постоянно високи стандарти за производителност на продукта.

 

Възползвайте се от нашия опит и се свържете с нас, за да разберете повече за пълната ни гама от качествени DCP строителни продукти.

 

Почтеност във всеки аспект на нашия бизнес
Търсим доверието на нашите служители, клиенти и всички професионалисти, с които работим.
Иновации и креативност
Винаги търсим нови начини за създаване на стойност и подобряване.
Обслужване, надминаващо очакванията
Учим се от клиентите, разбираме ги и се стремим да надхвърлим техните очаквания.
Работа в екип
Ние се вслушваме и учим един от друг, и работим заедно, за да постигнем изключителни резултати.
Уважение
Ние се отнасяме един към друг с уважение.
Защита на околната среда
Ние се грижим за околната среда чрез намаляване, рециклиране и повторно използване на отпадъците си, където и когато е възможно; и избягваме използване на вредни материали.
Анти-робство и трафик на хора
Ние гарантираме, че компанията е свободна от робство и трафик на хора във всички наши дейности. Нашият кодекс на поведение на веригата за доставки включва ангажираността на нашите доставчици и подизпълнители към нашите ценности и, по този начин, предотвратяване на робството и трафика на хора.

Развитието на DCP

Компания, създадена като Akis Chemicals Company Ltd., в Doncaster, Великобритания.
Компанията се слива с Francois Chemicals Ltd.
Изкупуване и ребрандиране на компанията като Don Construction Chemicals.
F. Ball and Co. Ltd., водещ производител на лепила за подови настилки във Великобритания, придоби Don Construction Chemicals и преименува компанията на Don Construction Products (DCP).
G.R.A.B. Resins of UK, придобито от F. Ball and Co. от 1995 г., е интегрирано в DCP.
DCP подписа лицензионно споразумение с Ayla Construction Chemicals за Близкия Изток.
DCP придоби Ayla Construction Chemicals в Близкия Изток.
DCP придоби Everlac и Sports Coatings, водеща компания за спортни настилки във Великобритания.
DCP се разшири в Северна Америка и организира операции в Южна Каролина.
DCP стартира електронната търговия, като се присъедини към Амазон в САЩ.
DCP се разшири в Африка и организра операции в Кот д'Ивоар.