Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

CASTELLO PRECAST София, България

Project Info
Клиент:
CASTELLO PRECAST
Доставка на продукти:
Ремонт и защита на бетон

Проблемът

Castello Precast е водеща българска инженерингова и строителна компания, специализирана в изграждането на индустриални сгради.Компанията предоставя експертиза в разработването, инженеринга, проектирането и изграждането на промишлени сгради и съоръжения. Castello Precast произвежда всички сглобяеми продукти и стоманобетонни елементи в собствените си съоръжения, като поддържа най-висок контрол на качеството във всяка стъпка от производствения процес.

Въпреки високите стандарти в производството на греди, колони, стоманобетонни панели и др., Castello се сблъска с проблеми с малки несъвършенства и пори по повърхността на елементите за определен строителен обект.

В този случай те изработиха покривни елементи с дължина до 36м. Инвеститорите на обекта са много взискателни към видимата повърхност на елементите.  При такава голяма площ, Кастело срещнаха проблеми с получаването на гладка повърхност на елементите. Компанията имаше нужда от решение на проблема - търсеха лесен за нанасяне материал с малко свиване, който да не се различава твърде много от цвета на бетона. Те пробваха различни материали, но не бяха доволни от продуктите, които използваха.

DCP Решението

Ние в DCP предлагаме системи за ремонт на бетон и разполагаме с богат набор от продукти за всеки случай при реновиране на бетонни повърхности. Специфичното решение, което предложи техническият екип на DCP, е течно покритие за запълване на незначителни дефекти и за поправяне на повърхностни несъвършенства.

За повече информация относно казуса, изтеглете прикачения файл. Можете да го намерите точно под „Информация за проекта“. Последвайте ни в социалните мрежи за още интересни проекти!